Opvallend, trendy, duurzaam of klassiek….Hoe je volgende bril eruit moet zien, daar heb je vast zelf al een idee over!!! Maar heb je al eens nagedacht over de glazen? Welke brillenglazen zijn geschikt voor uw ogen en uw levensstijl? Wij helpen jou graag verder!

Na het uitvoeren van een professionele oogmeting, geven wij jou advies over de best passende brillenglazen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan zeker langs!!

Afspraak maken
Glazen

Soorten glazen

Enkelvoudige brillenglazen voor veraf of dichtbij

Heb je moeite met in de verte kijken? Of zijn de letters in je favoriete boek wazig? Dan kunnen enkelvoudige brillenglazen dit oplossen. Enkelvoudige glazen zijn in verschillende soorten en varianten verkrijgbaar. Denk je dat uw glazen te dik zijn voor het fijne montuur? Dat hoeft niet! De glazen zijn tegenwoordig veel dunner en lichter in uitvoering.

Multifocale brillenglazen, op elke afstand de juiste scherpte

Heb je moeite om zowel veraf als dichtbij te kijken? Dan bieden multifocale brillenglazen de uitkomst. In multifocale brillenglazen worden meerdere sterktes geslepen, waardoor je maar één bril nodig hebt voor elke afstand.

Computerbril

Waziger zicht op de computer, met je leesbril naar voor moeten buigen tijdens het werken aan de computer, onnatuurlijke houding? Is dit herkenbaar? Dan is een computerbril misschien iets voor jou. Een computerbril is een ideaal hulpmiddel om zonder klachten naar je beeldscherm te kunnen kijken in de juiste houding. Met een speciale coating op de glazen wordt computerwerken veel rustiger en aangenamer voor uw ogen.

Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde brillenglazen nemen alle schittering weg op horizontaal vlak. Denk maar aan de schitteringen op een nat wegdek of op de motorkap van de auto, schitteringen op water of sneeuw. Deze glazen zijn dan ook ideaal voor het autorijden, watersporten en uw wintervakantie.

Onze diensten en garanties

  • De PlusCard is uw kwaliteitscertificaat.
  • U krijgt 6 maanden gewenningsgarantie voor uw multifocale glazen.
  • U krijgt een 24 tot 36 maanden kwaliteitsgarantie. Vertonen uw glazen een kwaliteitsfout? Dan ontvangt u meteen nieuwe brillenglazen van hetzelfde type, met dezelfde correctiewaarde.
  • Multifocale glazen genieten van de gratis Traveller Service. Raakt uw bril beschadigd of verloren tijdens een reis in Europa? Dan leveren we binnen de 48u een set noodbrillen op uw vakantieadres

2de paar glazen aan -50%

Heb je zin in een extra bril? Je draagt immers ook niet altijd dezelfde schoenen of kledij! Of je multifocale bril draag je voor alle dagelijkse activiteiten , maar een extra computerbril voor je werk is wel makkelijk? Wenst u een liever een zonnebril of sportbril op sterkte?

Dat kan!!! Bij ons ontvangt u bij een nieuwe aankoop je tweede paar glazen aan de helft van de prijs. En dit tot 2 maanden na aankoop van je eerste bril!!

Afspraak maken