Optiek contactlenzen optometrie

CONTACTLENZEN

Even geen zin in een bril ? Probeer contactlenzen uit!

Iedereen kan tegenwoordig contactlenzen dragen. Zachte contactlenzen zijn heel populair geworden omdat ze onmiddellijk heel comfortabel aanvoelen. Zelfs als je ogen heel gevoelig zijn, kan je tegenwoordig contactlenzen dragen zonder dat dit een grote aanpassingsperiode vergt. De nieuwste silicone hydrogel lenzen zorgen namelijk voor een hoge zuurstoftransmissie, met als voordeel dat ze ook de gevoeligste ogen een maximum aan comfort bieden.

Daglenzen, weeklenzen of maandlenzen, in ons contactlenslabo meten wij iedereen de gepaste contactlens aan. Bovendien start je steeds met een gratis proefpakket. Er zijn ook multifocale contactlenzen op de markt, die net las multifocale brillenglazen zowel een verte- als een leesgedeelte hebben. Ook hiermee kunnen we je bij Optiek Tom De Bruyne op weg helpen.

Contactlenzen kunnen steeds telefonisch op per mail bijbesteld worden. Omdat nacontroles zeer belangrijk zijn, raden wij onze klanten aan om minstens één keer per jaar zo’n controle te laten uitvoeren. Alle controles zijn steeds gratis.